6. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 16 Μαίου, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη Σπίθα. Συζήτηση για το μεταναστευτικό πρόβλημα και απόφαση για την ανάληψη πρωτοβουλίας ώστε να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος γύρω από το θέμα.

Τετάρτη 27 Απριλίου,οδός Καζαντζάκη

Συζήτηση γύρω από την οικονομία, την κρίση και το πολιτικό σύστημα

Δευτέρα 11 Απριλίου, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη Σπίθα και τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε η Σπίθα Χαλανδρίου. Συζήτηση για την Κερατέα, το οργανωτικό, την δομή των επόμενων συνελεύσεων.

Δευτέρα 21 Μαρτίου, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Ενημέρωση από το μέλος μας Δαμιανό Βασιλειάδη για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, έγκριση σχετικού ψηφίσματος, συζήτηση γύρω από τα ιδρυτικά κείμενα της Σπίθας και το πολιτικό της στίγμα, συζήτηση για τις τοπικές μας παρεμβάσεις.

Τετάρτη 9 Μαρτίου, Αετοπούλειο πολιτιστικό κέντρο

Ενημέρωση για την τελευταία ομιλία του Μίκη, συζήτηση και ψήφιση για την οργάνωση και λειτουργία της Σπίθας Χαλανδρίου-Βριλησσίων και την επισημοποίησή της στην κεντρική ιστοσελίδα της Σπίθας. Εκλογή και κλήρωση νέας συντονιστικής επιτροπής.

Σαββάτο 19 Φεβρουαρίου, αίθουσα δημοτικού συμβουλίου

Συζήτηση για την οργάνωση και λειτουργία της Σπίθας Χαλανδρίου-Βριλησσίων, την διαδικτυακή μας παρουσία και την αποστολή αντιπροσωπείας στην πανελλαδική συνάντηση της Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε